Nieuws

BOUWBEURS 2017

Afgelopen week stonden wij met onze meest innovatieve merken op de Bouwbeurs in Utrecht. Een zeer succesvolle beurseditie met meer dan 63.000 bezoekers in 5 dagen tijd.


Ook onze stand mocht zich verheugen op veel bezoekers; van vaste relaties tot nieuwe contacten.


Zo presenteerden wij tijdens de Bouwbeurs de laatste noviteiten van:


Slimgrip innovatieve stucprofielen; met nieuwe type hoekbeschermers.

  • SG1040 voor 7mm. laagdikte
  • SG1078 voor 1-3mm. laagdikte, met extra brede flens
  • Ook andersoortige innovatieve hoekbeschermers en afsluitprofielen voor de natte en droge afbouw


Stuk voor stuk unieke producten, waarmee wij de laatste jaren hét verschil hebben gemaakt voor opdrachtgever, architect, aannemer en (af)bouwer om snel, prettig en efficiënt te kunnen werken.


Ons gemist op de Bouwbeurs? Maak dan snel een afspraak met uw verantwoordelijke buitendienst adviseur! Wij maken graag een afspraak om alsnog de laatste ontwikkelingen met u te delen of projectadvies te geven.


SG1040

Vanaf deze zomer breidt Ceves Vergeer de Slimgrip serie uit met de SG1040, een logische opvolger van het bekende 1040 profiel, een hoekbeschermer voor laagdiktes van 7mm en dikker. De SG1040 kan ook prima in plaats van de profieltypes 1041 en 1042 worden gebruikt door dezelfde profilering en laagdikte. Net als bij de andere succesvolle Slimgrip varianten biedt de SG1040 maximale hechting en grip, is hij vetvrij en niet duurder dan zijn voorganger. Voor het zelfde geld werk je met Slimgrip!


Bel ons voor meer informatie of een voorraadhoudende Slimgrip dealer bij u in de buurt : +31 (0)570 50 38 30.


SG1088

Ceves Vergeer, de bekende profielspecialist uit Deventer, breidt haar Slimgrip serie uit met een nieuw stucprofiel voor middeldikke stuclagen; de SG1088.


Vanaf 7 mm laagdikte
De SG1088, zoals het nieuwe profiel voluit heet, is geschikt voor stuclaagdiktes vanaf 7 mm. De SG1088 is uniek omdat het profiel de Slimgrip-techniek voor verbeterde grip combineert met traditioneel vormgegeven profielen voor dergelijke stuclaagdiktes. Het is daarom de verwachting dat de SG1088 een aantal bekende traditionele stucprofielen gaat vervangen.


Voordelen
De SG1088 heeft een aantal voordelen boven traditionele profielen voor deze laagdiktes. De SG1088 is door de vorm een zeer stabiel profiel. Daardoor is de verwachting dat professionele verwerkers geen dikkere varianten dan de beschikbare 0.4 mm alu-zink-kwaliteit zullen vragen. Mede door het hoge aandeel mortelperforaties is de SG1088 licht van gewicht en laat zich daarom snel stellen en gemakkelijk knippen. De Slimgrip-techniek van de SG1088 zorgt verder voor verbeterde grip en hechting. Tenslotte is de SG1088 geheel vetvrij, waardoor het profiel niet alleen prettiger verwerkt voor de stukadoor maar ook een mooier resultaat oplevert.


Gegarandeerde Protektor en Ceves Vergeer kwaliteit
De SG1088 is door Ceves Vergeer samen met Protektor uit Duitsland ontwikkeld. Protektor is 's werelds grootste profielproducent op het gebied van onder meer stukadoorsprofielen. De Slimgrip-techniek was al beschermd met een octrooi; de nieuwe naam “1088” is gedeponeerd als beschermde handelsnaam.


Verkrijgbaarheid
De SG1088 zal verkrijgbaar zijn bij de professionele afbouwgroothandel en gespecialiseerde bouwmaterialenhandel. Bij introductie zal het lifesize Slimgrip® model Sophie wederom op diverse locaties te bewonderen zijn om de aandacht op dit nieuwe profiel te vestigen.


VOOR HETZELFDE GELD WERK JE MET SLIMGRIP

Met de komst van de SG1088 is het basisassortiment Slimgrip profielen compleet. Met de SG1088 is er nu ook een Slimgrip profiel beschikbaar voor laagdiktes vanaf 7 mm. Vraag uw handelaar naar Slimgrip en ervaar de voordelen zelf.


Bel ons voor meer informatie of een voorraadhoudende Slimgrip dealer bij u in de buurt : +31 (0)570 50 38 30.


SOPHIE HEEFT NIEUWS!

Sophie verraste u in 2010 al met onze eerste Slimgrip SG1030. Inmiddels hebben vele verwerkers de voordelen van Slimgrip profielen ontdekt en zijn deze profielen bij elke professionele vakhandel verkrijgbaar.


Nu is Sophie terug met een nieuw Slimgrip profiel: de SG1088. Dit nieuwe profiel is bestemd voor een stuclaagdikte van 7 mm en zal daarmee in de toekomst diverse traditionele profielen in deze laagdikte gaan vervangen. De uitrol in Nederland vindt plaats vanaf de maand april van dit jaar. Houdt het schap bij uw leverancier dus in de gaten voor de hernieuwde kennismaking met Sophie!


SLIMGRIP OOK GESCHIKT VOOR DROOGBOUW

Ook de droge afbouw past steeds vaker onze Slimgrip profielen toe. Met name de speciaal ontwikkelde varianten SG1030-GP1 (aluzink) en SG9078 (aluminium) zijn zeer geschikt voor een zo dun mogelijke laagverwerking op gipsplaten. De unieke kenmerken van onze Slimgrip profielen zijn:

  • Betere hechting en grip
  • Steviger door 3D-flens
  • Constante kwaliteit
  • Strakke afwerking door scherpe neus